Jalur Ekstrusi Pipa HDPE

Katrangan singkat:

Line extrusion pipa PE kita bisa ngasilake saka ukuran minimal 16mm nganti 2500mm kanthi lapisan siji utawa multi-lapisan.
Utamane digunakake kanggo ngasilake pipa irigasi pertanian, pipa saluran, pipa gas, pipa pasokan banyu, pipa saluran kabel lsp.
Solusi kunci bisa diwenehake, kayata mesin penghancur printer laser, mesin penghancur, chiller banyu, kompresor udara lan sapiturute kanggo entuk produksi tabung kanthi tingkat dhuwur lan otomatis.


Detail Produk

Parameter Teknis kanggo garis ekstrusi pipa PE (mung kanggo referensi, bisa disesuaikan):

Model

Range pipa (mm)

Kapasitas Output (kg/jam)

PE63

16 - 63

150 - 300

PE110

20 - 110

220 - 360

PE160

50 - 160

300 - 440

PE250

75 - 250

360 - 500

PE315

90 - 315

440 - 640

PE450

110 - 450

500 - 800

PE630

250 - 630

640 - 1000

PE800

315 - 800

800 - 1200

PE1000

400 - 1000

1000 - 1500

PE1200

500 - 1200

1200 - 1800

PE1600

710 - 1600

1800 - 2400

PE2000

800 - 2000

2400 - 3000

Njaluk Inquiry Gratis Cepet!22

Rincian Mesin Ekstrusi Pipa PE:

Extruder

IMG20191217153222

ABased ing 33:1 L/D rasio kanggo desain meneng, kita wis dikembangaké 38:1 L/D rasio.Dibandhingake karo rasio 33: 1, rasio 38: 1 nduweni kaluwihan 100% plasticization, nambah kapasitas output 30%, ngurangi konsumsi daya nganti 30% lan tekan kinerja extrusion meh linear.

Kepala Die Ekstrusi

IMG20191217153240

Extrusion die sirah aplikasi struktur spiral, saben saluran aliran materi diselehake roto-roto.Saben saluran sawise perawatan panas lan pangilon polishing kanggo mesthekake aliran materi lancar.

Struktur sirah die kompak lan uga nyedhiyakake tekanan stabil, mesthi saka 19 nganti 20Mpa.Ing meksa iki, kualitas pipe apik lan banget sethitik efek ing kapasitas output.Bisa gawé siji lapisan utawa multi-lapisan pipe.

Tank Vakum

IMG20191217153347

Tank vakum digunakake kanggo mbentuk lan kelangan pipa, supaya bisa tekan ukuran pipa standar.Kita nggunakake struktur kamar pindho.Kamar pisanan ing dawa cendhak, kanggo mesthekake cooling banget kuwat lan fungsi vakum.Minangka calibrator diselehake ing ngarepe kamar pisanan lan wangun pipe kawangun utamané dening calibrator, desain iki bisa njamin cepet lan luwih apik mbentuk lan cooling saka pipe.

Cooling Tank

IMG20191217153458

Cooling tank digunakake kanggo kelangan pipa luwih.

Nguripake unit

IMG20191217153536

Unit angkut nyedhiyakake daya traksi sing cukup kanggo narik pipa kanthi stabil.Miturut ukuran lan kekandelan pipa sing beda, perusahaan kita bakal ngatur kacepetan traksi, jumlah cakar, dawa traksi efektif.Kanggo mesthekake match pipe extrusion kacepetan lan mbentuk kacepetan, uga supaya ewah-ewahan bentuk pipe sak doyo tarik.

Pemotong

IMG20191217153604

Pemotong sing dikontrol dening Siemens PLC, kerja bareng karo unit angkut supaya bisa nglereni sing tepat.Pelanggan bisa nyetel dawa pipa sing arep dipotong.

Multi-feed-in tumindak kanggo prestasi siji proses nglereni (nglindhungi glathi lan saws, nyegah saka agul-agul lan saws macet kanggo pipe nglukis lan Cut pasuryan pipe Gamelan).

Stacker

IMG20191217153659

Kanggo ndhukung lan mbongkar pipa.Dawane stacker bisa disesuaikan.

Coiler

微信图片_20220518094047

Kanggo coil pipe menyang roller, gampang kanggo panyimpenan lan transportasi.Biasane digunakake kanggo pipa ngisor ukuran 125mm.Duwe stasiun siji lan stasiun kaping pindho kanggo pilihan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • facebook
    • youtube