Fitur lan panggunaan garis produksi pipa PVC

Jalur produksi pipa PVC

Line produksi pipa PVC kasusun saka conical twin-screw extruder, kothak setelan vakum, traktor, mesin nglereni, pigura ngowahi lan ing.Mesin extruder lan haul-off nggunakake piranti regulasi kacepetan konversi frekuensi, lan mesin angkut duwe rong cakar, telung cakar, papat cakar, enem cakar, wolung cakar lan mode traksi liyane.Saw agul-agul jinis nglereni utawa jinis nglereni planet bisa dipilih, lan dilengkapi meter dawa lan piranti thickening.

Mesin produksi pipa PVC nduweni karakteristik penampilan sing apik, kinerja sing stabil lan operasi sing trep.Dilengkapi cetakan sing cocog, bisa ngasilake pipa PVC plastik saka macem-macem dhiameter lan kekandelan tembok kayata pipa threading PVC, pipa saluran banyu lan pipa saluran, pipa saluran peredam, lan pipa keropos kanggo komunikasi.

Our company wis sawetara kebak PVC pipe extrusion line, kalebu papat growong pipe extrusion line, pindho growong pipe line extrusion lan diameteripun pipe extrusion line gedhe.Perusahaan kita uga bakal nyedhiyakake rumus dhasar kanggo produksi pipa PVC, pelanggan bisa nyetel kanthi gampang adhedhasar rumus kasebut.Kita nggawe mesin kanggo produksi pipa PVC sing beda-beda, kalebu pipa U-PVC, C-PVC, M-PVC, PVC-O, lsp.

PVC pipe extrusion line kita bisa gawé saka ukuran minimal 16mm kanggo 1000mm karo lapisan siji utawa multi-lapisan.

perusahaan kita profesional ing prodhuksi macem-macem jinisjalur produksi pipa plastik.Sampeyan bisa takon kita kapan wae lan ngarepake kerjasama kita.


Wektu kirim: Nov-17-2022
  • facebook
  • youtube