Jalur Ekstrusi Pipa Komposit PEX-AL-PEX

Katrangan singkat:

Pipa komposit Aluminium-plastik Xinrong minangka jinis pipa komposit anyar sing diprodhuksi dening proses cetakan ekstrusi.Iku kasusun saka lapisan poliethelin (utawa polyethylene cross-linked) - lapisan adhesive - lapisan aluminium - adhesive lapisan polyethylene lapisan (utawa salib-linked polyethylene) struktur limang lapisan.Lapisan aluminium dipérang dadi welding tumpang tindih lan proses mbentuk welding butt.

Mesin kita bisa mbentuk limang lapisan ing siji langkah, kanggo ngirit ruang mesin lan nambah stabilitas, ngasilake produksi bisa tekan 98%, kacepetan baris uga luwih dhuwur.


Detail Produk

Parameter teknis

Model

Diameter sekrup

(mm)

L/D

Extruder Qty.

Range pipa

(mm)

Kapasitas (kg/jam)

Daya motor utama (kw)

Total daya

(kw)

Dawane garis

(m)

PEX-AL-PEX32

45 mm

25:1

2

16-32

80-150

7.5

90

25

50 mm

28:1

2

18.5

PEX-AL-PEX63

45 mm

25:1

2

32-63

100-180

7.5

160

30

65 mm

28:1

2

37

Njaluk Inquiry Gratis Cepet!22

Rincian Peralatan

Mesin unwinding aluminium foil

1-1

Stasiun kaping pindho, stasiun nduwurke tumpukan bisa diputer, gampang kanggo ngganti stasiun.

Piranti panyimpenan aluminium foil

1-2

Kanggo nyimpen aluminium foil nalika siji cakram aluminium foil rampung lan nggunakake konektor ultrasonik kanggo nyambung menyang cakram aluminium foil liyane.

Extruder lapisan lem

1-3

Kanggo extrude lapisan lem njaba lan njaba.

Extruder lapisan njero

1-4

Kanggo extruder lapisan njero plastik, bisa extrude PEX, PERT, PE, PP utawa materi PPR.

Extruder lapisan njaba

1-5

Kanggo extruder lapisan njaba plastik, bisa extrude PEX, PERT, PE, PP utawa materi PPR.

Kepala mati ekstrusi

1-6

Kabeh limang lapisan dibentuk ing sirah die (lapisan njero lan njaba plastik, lapisan njero lan njaba lim, lapisan tengah aluminium).

Tangki pendingin

1-7

Kanthi ring banyu cooling ing lawang mlebu lan ring online ing ana.Kanthi sistem sealing udara otomatis ing njero.

Nguripake unit

1-8

Unit angkut nyedhiyakake daya traksi sing cukup kanggo narik pipa kanthi stabil.Nduwe fungsi sinkronisasi karo extruders lan sistem sealing udara.

Coiler stasiun kaping pindho

1-9

Kanggo coil pipe menyang muter, gampang kanggo panyimpenan lan transportasi.Stasiun kaping pindho kanggo njamin nduwurke tumpukan pipa terus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • facebook
    • youtube