PP-R Pipe Extrusion Line

Katrangan singkat:

Mesin pipa PPR kita bisa ngasilake ukuran PPR saka 16 nganti 160mm.

Pipa PPR utamané digunakake kanggo banyu kadhemen lan sumber banyu panas.
Kita bisa nyedhiyakake garis ekstrusi pipa PPR sing beda: kacepetan normal utawa dhuwur, siji utawa multi-lapisan, untaian tunggal utawa ganda.


Detail Produk

Parameter Lini Produksi Pipa PPR

Model

Diameter pipa (mm)

Kapasitas (kg/h)

PP-R 63

16-63

150-300

PP-R 63S

16-63

250-500

PP-R 110

50-110

180-350

PP-R 160

75-160

250-450

Njaluk Inquiry Gratis Cepet!22

Detail Mesin Ekstrusi Pipa PPR:

Extruder

Bisa nggunakake siji utawa sawetara extruders kanggo gawé pipo multi-lapisan utawa kanggo nambah kapasitas kanggo gawé pipe karo ukuran amba banget.
Desain sakabèhé majeng kombinasi langsung.Efisien sekrup lan spiral banyu cooling lengen ing tong minyak, bisa éling extruding
materi ing suhu nyawiji kurang ing speed.Relation dhuwur antarane kapasitas lan kacepetan rotasi meneng meh linear, stabil extrusion, linuwih dhuwur, gampang kanggo operasi.

Kepala mati

Bisa milih siji lapisan sirah mati utawa multi-lapisan die sirah kanggo gawé pipe karo lapisan siji utawa multi-layer.Die struktur sirah:Spiral typeNjamin nyawiji suhu uniformity, sak tenane ngilangke confluence lapisan lan ngurangi cacat kayata gelembung, titik ireng, unsmooth nang tembok , Disebabake dening suhu dhuwur banget. Bahan sirah mati: 40Cr, forgings karo perawatan tempering

Tangki vakum

Struktur duwe kamar siji lan kamar dobel.Dawane beda (6000mm / 9000mm)kanggo kapasitas extruder sing beda lan ukuran pipa.Tank vakum digunakake kanggo mbentuk lan pipa kelangan, supaya bisa tekan ukuran pipa standar.Bentuke majeng multilateral asing.anti-deformasi structure.The tutup digawe saka kualitas dhuwur casting aluminium alloy.Ing njero ana struktur rong kamar.Pipa nganggo desain pipa daur ulang dobel, nyadari pipa non-stop sing resik lan fungsi kontrol suhu.

Tangki pendingin

Bisa duwe sawetara tank cooling kanggo efek cooling sing luwih apik.

Struktur supporter padha karo mesin majeng manca lan trep kanggo mirsani efek semprotan.

Nguripake unit

Adhedhasar ukuran pipa, duwe cakar loro, papat, enem, wolu, sepuluh, rolas utawa luwih.Kacepetan traksi dirancang adhedhasar kapasitas extruder lan ukuran pipa.
Pelanggan bisa milih motor servo.Struktur kanthi lawang kaca tempering geser apik lan praktis.Piranti traksi kanthi sabuk lan dikontrol dening inverter sing diimpor bisa terus ngangkut pipa.Uga nduweni struktur kompak lan pangopènan gratis.
Nganggo batang drive mobil khusus kanggo ngirim daya, stabil lan dipercaya.Piranti ngukur dawa sing dilengkapi karo rotary
encoder, bisa njamin nglereni pas, customer bisa nyetel dawa nglereni.

Unit pemotongan

Wis nglereni weruh, nglereni saw planet lan nglereni piso kanggo choice.It struktur ayu lan praktis karo desain jendhela kaca.Proses pemotongan dikontrol dening PLC, bisa diwujudake kanthi akuratnglereni dawa sewenang-wenang.Tipe nglereni: nglereni piso (ora bledug)
Cara clamping: pneumatic Clamping piranti: aluminium clamping piranti (saben ukuran wis piranti clamping dhewe) ora perlu kanggo nyetel dhuwur tengah piranti clamping kanggo ukuran pipe beda.Metode obah Workbench: pneumatik

Stacker

Dawane stacker bisa disesuaikan.
Pallet stainless steel kanggo nyegah goresan permukaan pipa.Pipa tiba ing wilayah koleksi kanthi otomatis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • facebook
    • youtube